ATHINA TSOLI
Αν και δυνατό χαρτί της «Φάμπρικας» είναι το κρέας και το άψογο μαγείρεμα του, η σχέση του Γιώργου Γκάτσου με τη μαγειρική, ξεκίνησε από τη θάλασσα, από τα φαγητά που μαγείρευε στο καϊκι ο ψαράς πατέρας του. Ο Γιώργος Γκάτσος, με σπουδές θεολογίας στο Βελιγράδι, μαγειρική θητεία δίπλα σε αγειορίτες μοναχούς και αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δουλεύει επαγγελματικά στην εστίαση από τα 25 του χρόνια, μαγειρεύοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σερβία.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
Πρώτες σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε για να γνωρίσει και να σπουδάσει το κρασί στo Bordeaux της Γαλλίας. Αυτό που χρειαζόταν μετά ήταν να μεταβληθεί η γνώση σε εμπειρία και αποφεύγοντας τον εγκλεισμό σε ασφαλείς επιλογές, προχώρησε σε συνεχόμενους τρύγους από την Βουργουνδία, Marlborough (NZ), Napa Valley, Mendoza (Argentina) μέχρι την Campania Ιταλίας.
Σήμερα αναζητώντας το παλιό αμπέλι, τις γηγενείς ποικιλίες, αυτές που ενσωματώνουν τα ιδιαίτερα αρωματικά και γενετικά χαρακτηριστικά του κάθε τόπου, υποστηρίζει συμβουλευτικά μικρούς παραγωγούς που έχουν να δώσουν ένα στίγμα αυθεντικής ύπαρξης κάνοντας τη συνεργασία μαζί τους μια απολαυστική και πολύτιμη εμπειρία.