
ATHINA TSOLI
Αν και δυνατό χαρτί της «Φάμπρικας» είναι το κρέας και το άψογο μαγείρεμα του, η σχέση του Γιώργου Γκάτσου με τη μαγειρική, ξεκίνησε από τη θάλασσα, από τα φαγητά που μαγείρευε στο καϊκι ο ψαράς πατέρας του. Ο Γιώργος Γκάτσος, με σπουδές θεολογίας στο Βελιγράδι, μαγειρική θητεία δίπλα σε αγειορίτες μοναχούς και αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δουλεύει επαγγελματικά στην εστίαση από τα 25 του χρόνια, μαγειρεύοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σερβία.