ATHINA TSOLI

ATHINA TSOLI

Αν και δυνατό χαρτί της «Φάμπρικας» είναι το κρέας και το άψογο μαγείρεμα του,  η σχέση του Γιώργου Γκάτσου με τη μαγειρική, ξεκίνησε από τη θάλασσα, από τα φαγητά που μαγείρευε στο καϊκι ο ψαράς πατέρας του. Ο Γιώργος Γκάτσος, με σπουδές θεολογίας στο Βελιγράδι, μαγειρική θητεία δίπλα σε αγειορίτες μοναχούς και αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δουλεύει επαγγελματικά στην εστίαση από τα 25 του χρόνια, μαγειρεύοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σερβία.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Πρώτες σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε για να γνωρίσει και να σπουδάσει το κρασί στo Bordeaux της Γαλλίας. Αυτό που χρειαζόταν μετά ήταν να μεταβληθεί η γνώση σε εμπειρία και αποφεύγοντας τον εγκλεισμό σε ασφαλείς επιλογές, προχώρησε σε συνεχόμενους τρύγους από την Βουργουνδία, Marlborough (NZ), Napa Valley, Mendoza (Argentina) μέχρι την Campania Ιταλίας.

Σήμερα αναζητώντας το παλιό αμπέλι, τις γηγενείς ποικιλίες, αυτές που ενσωματώνουν τα ιδιαίτερα αρωματικά και γενετικά χαρακτηριστικά του κάθε τόπου, υποστηρίζει συμβουλευτικά μικρούς παραγωγούς που έχουν να δώσουν ένα στίγμα αυθεντικής ύπαρξης κάνοντας τη συνεργασία μαζί τους μια απολαυστική και πολύτιμη εμπειρία.

GIORGOS GATSOS

Αν και δυνατό χαρτί της «Φάμπρικας» είναι το κρέας και το άψογο μαγείρεμα του,  η σχέση του Γιώργου Γκάτσου με τη μαγειρική, ξεκίνησε από τη θάλασσα, από τα φαγητά που μαγείρευε στο καϊκι ο ψαράς πατέρας του. Ο Γιώργος Γκάτσος, με σπουδές θεολογίας στο Βελιγράδι, μαγειρική θητεία δίπλα σε αγειορίτες μοναχούς και αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δουλεύει επαγγελματικά στην εστίαση από τα 25 του χρόνια, μαγειρεύοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σερβία.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκε το 1966 στη Χαλκίδα και σπούδασε Θεολογία στο Βελιγράδι. Άρχισε από πολύ μικρός να ασχολείται με τη μαγειρική -σαν μύστης της καλής ζωής –κυνηγούσε να την καταστήσει ξεχωριστή μέσα του και να την αγαπήσει. Η ματιά του, παραμένει βαθιά επηρεασμένη από την Μυστική Θεολογία της Ανατολικής Εκκλησίας και τους Πατέρες και η ουσία της ύπαρξης συνοψίζεται στην φράση ‘Μία στιγμή απόλαυσης είναι μία στιγμή σύνδεσης με την αγάπη για ζωή’.

Το 2002 άνοιξε στην Θεσσαλονίκη το εστιατόριο ‘Νεγροπόντε’ στην περιοχή Λαδάδικα και το 2012 στην Σερβία το PROJECT 72, για να ακολουθήσει το 2014 πια στην Αθήνα με την σύντροφό του και Οινολόγο Αθηνά Τσώλη, η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου. Η οργάνωσή του έγινε με στοιχεία από τις ανάγκες του σήμερα και τις δικές του προσωπικές εμμονές–σύνδεση με ότι είναι αληθινό, με τον ενθουσιασμό που έχει η απόλαυση, η εμπειρία του μοιράσματος και η περιέργεια για το καινούριο.

OTHERS

Αν και δυνατό χαρτί της «Φάμπρικας» είναι το κρέας και το άψογο μαγείρεμα του,  η σχέση του Γιώργου Γκάτσου με τη μαγειρική, ξεκίνησε από τη θάλασσα, από τα φαγητά που μαγείρευε στο καϊκι ο ψαράς πατέρας του. Ο Γιώργος Γκάτσος, με σπουδές θεολογίας στο Βελιγράδι, μαγειρική θητεία δίπλα σε αγειορίτες μοναχούς και αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δουλεύει επαγγελματικά στην εστίαση από τα 25 του χρόνια, μαγειρεύοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σερβία.

 

Get to know us better

(+30) 2109246354 / Koukaki – Athens,Greece

Book Now

Opening hours

Monday  17:00- 23:00 last order

Tuesday and Wednesday: closed

Thursday: 17:00-23:00 last order

Friday 16:00-23:00 last order

Saturday 14:00-23:00 last order

Sunday 14:00-21:00 last order

Reservations

(+30) 210 9246354

Address

34 Anastasio Zini St. & 27 Androutsou St.

Koukaki, Athens – Greece

Get directions

Payment Methods

VISA, MasterCard

Amenities

WIFI, Wine List, Paid parking, Child seats

Newsletter