ATHINA TSOLI

Αν και δυνατό χαρτί της «Φάμπρικας» είναι το κρέας και το άψογο μαγείρεμα του,  η σχέση του Γιώργου Γκάτσου με τη μαγειρική, ξεκίνησε από τη θάλασσα, από τα φαγητά που μαγείρευε στο καϊκι ο ψαράς πατέρας του. Ο Γιώργος Γκάτσος, με σπουδές θεολογίας στο Βελιγράδι, μαγειρική θητεία δίπλα σε αγειορίτες μοναχούς και αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δουλεύει επαγγελματικά στην εστίαση από τα 25 του χρόνια, μαγειρεύοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σερβία.

 

GIORGOS GATSOS

Αν και δυνατό χαρτί της «Φάμπρικας» είναι το κρέας και το άψογο μαγείρεμα του,  η σχέση του Γιώργου Γκάτσου με τη μαγειρική, ξεκίνησε από τη θάλασσα, από τα φαγητά που μαγείρευε στο καϊκι ο ψαράς πατέρας του. Ο Γιώργος Γκάτσος, με σπουδές θεολογίας στο Βελιγράδι, μαγειρική θητεία δίπλα σε αγειορίτες μοναχούς και αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δουλεύει επαγγελματικά στην εστίαση από τα 25 του χρόνια, μαγειρεύοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σερβία.

 

OTHERS

Αν και δυνατό χαρτί της «Φάμπρικας» είναι το κρέας και το άψογο μαγείρεμα του,  η σχέση του Γιώργου Γκάτσου με τη μαγειρική, ξεκίνησε από τη θάλασσα, από τα φαγητά που μαγείρευε στο καϊκι ο ψαράς πατέρας του. Ο Γιώργος Γκάτσος, με σπουδές θεολογίας στο Βελιγράδι, μαγειρική θητεία δίπλα σε αγειορίτες μοναχούς και αγάπη για την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, δουλεύει επαγγελματικά στην εστίαση από τα 25 του χρόνια, μαγειρεύοντας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σερβία.

 

Get to know us better

(+30) 2109246354 / Koukaki – Athens,Greece

Book Now

  • English
  • Greek

Opening hours

Tuesday to thursday 13:00 – 23:00

Friday – Saturday 13:00 – 00:00

Sunday 13:00 – 230:00

closed on Monday

Reservations

(+30) 210 9246354

Address

34 Anastasio Zini St. & 27 Androutsou St.

Koukaki, Athens – Greece

Get directions

Payment Methods

VISA, MasterCard

Amenities

WIFI, Wine List, Paid parking, Child seats

Newsletter